Εταιρικά Νέα

H KAPTAIN S.A. σας προσκαλεί και σας παρέχει Δωρεάν Είσοδο στην έκθεση για τη Δόμηση, την Ανακαίνιση και την Εξοικονόμηση Ενέργειας "DOMOTEC 2018" στις 26 - 29 Απριλίου

Τα κουφώματα της Εταιρείας Kaptain SA κατατάσσονται στην μέγιστη κατηγορία επιδότησης, λόγω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής, με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έτους 2017-2018..

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην μεγαλύτερη Ελληνική εκθεσιακή διοργάνωση Horeca 2018. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες καθώς κατέγραψε ρεκόρ 60.000 επισκεπτών μόνο κατά τις πρώτες 2 ημέρες.

Με ένα δυναμικό παρόν  στην έκθεση, ενημερώσαμε για την εξέλιξη των κουφωμάτων, παρουσιάσαμε τα πλέον καινοτόμα προϊόντα KAPTAIN S.A,  καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Είμαστε στην διάθεσή σας για όσες πληροφορίες θα χρειαστείτε και αναμένουμε email  για να σας αποστείλουμε  προσφορές και τεχνικές  λύσεις  που αφορούν κάθε απαίτηση της οικοδομής  ή του επαγγελματικού σας  χώρου.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» χρηματοδοτεί παρεμβάσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο οικιακό κτιριακό τομέα, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια του ενεργειακού κόστους των νοικοκυριών, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ