Η Εταιρεία μας

Ιδρύθηκε το 1987, η Kaptain είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της κατασκευής πορτών και παραθύρων uPVC. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Ελλάδα και σε μια βιομηχανική περιοχή που εκτείνεται άνω των 50.000 τ.μ., συμπεριλαμβανομένης μιας υψηλής τεχνολογίας εγκατάσταση παραγωγής 6.000 τ.μ.. Δεσμευόμαστε για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τον ποιοτικό έλεγχο, κατέχοντας πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 14000.

Ειδικευόμαστε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατά παραγγελία που συνδυάζουν όμορφα την πολυτέλεια, τη βιωσιμότητα και την φιλικότητα προς το περιβάλλον. Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ταιριάζουν στις αρχιτεκτονικές ανάγκες, έχουμε αφήσει το στίγμα μας όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η διεθνής μας παρουσία ενισχύεται από τις εξαγωγές στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και τις ΗΠΑ.

Στην Kaptain, καινοτομούμε συνεχώς για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Από την επέκταση της παλέτας χρωμάτων και υφής σε περισσότερα από 50 χρώματα και μοναδικά φινιρίσματα που μπορούν να μιμηθούν το εφέ ξύλου ή μετάλλου, μέχρι τις επιδόσεις που αναζητούν κτήρια μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας, στοχεύουμε να κάνουμε το αρχιτεκτονικό σας όραμα πραγματικότητα. Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού που θέλει να βελτιώσει τον χώρο σας είτε επαγγελματίας που προσπαθεί για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα, η Kaptain διαθέτει την τεχνογνωσία που αναζητάτε.

 

Επιλέξτε Kaptain, πραγματοποιήστε το Αρχιτεκτονικό σας Όραμα.

 

 

Αριθμοί που μιλάνε για εμάς

Από το 1987

Ιστορία

Η πολυετής εμπειρία, και η εξειδίκευση στο συνθετικό κούφωμα, είναι οι κύριοι λόγοι που μας φέρνουν στην κορυφή, σε επίπεδο που ξεπερνά τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Comp4
ΕΚΘΕΣΕΙΣ (1)
Επισκεφθείτε μας

Εκθεσιακοί Χώροι

Ελάτε στους εκθεσιακούς μας χώρους στην Αθήνα (Ηρακλείτου 7, Χαλάνδρι) και Χαλκίδα (Φαβιέρου 26) και απολαύστε την ενημέρωση και την ξενάγηση σας από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Kaptain.

Ρωτήστε μας

Άμεση Εξυπηρέτηση

Έχετε απορίες στο κομμάτι του κουφώματος; Μπορείτε άμεσα να τις λύσετε κλείνοντας ένα ραντεβού με τους καλύτερους τεχνικούς της Kaptain.

Comp3
Comp1
Σχεδιάστε τα μόνοι σας

Μοναδικός Σχεδιασμός

Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ή σχεδιάστε μόνοι σας την δική σας ονειρεμένη κατασκευή και εμείς θα την πραγματοποιήσουμε.

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο!

Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική για να έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Θέμα επικοινωνίας*
Αποδοχή όρων*
Λάβαμε το αίτημα σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.