Τα νέα ακουστικά γυαλιά Kaptain κατασκευάζονται με διαφορετικά πάχη τζαμιών και μια ειδική στρώση πολυμερούς, τοποθετημένη μεταξύ των γυάλινων υαλοπινάκων, ειδικά σχεδιασμένη για να διακόπτει και να απορροφά τα ηχητικά κύματα και να μειώνει τη ρύπανση του θορύβου.

Γενικά, η χρήση ενός συνδυασμού υαλοπινάκων σε διαφορετικά πάχη γυαλιού μειώνει τις δονήσεις και το θόρυβο, οπότε ο ήχος περνά λιγότερο από το παράθυρο. Σε δοκιμές που έγιναν στην Γερμανία, τα ακουστικά παράθυρα Kaptain με διπλά τζάμια μειώνουν τον ήχο κατά 40dB και σε εφαρμογή απέναντι σε δυναμικό θόρυβο 80dB από την οδική κυκλοφορία, ηχομονώνουν σε επίπεδο 40dB, το οποίο είναι ισοδύναμο με τον ήχο ομιλίας σε μια βιβλιοθήκη.

Η μείωση του θορύβου μπορεί επίσης να εκφραστεί από την άποψη της απόστασης.

Κάθε μείωση του θορύβου 3dB διπλασιάζει την απόσταση. Τα παράθυρα Kaptain μειώνουν τον ήχο κατά 33dB, αλλά τα παράθυρα Kaptain με ακουστική υάλωση μειώνουν τον θόρυβο κατά 40dB.

Αυτή η περαιτέρω μείωση 7dB σημαίνει ότι εάν ένας δρόμος ήταν 20 μέτρα από το σπίτι σας, με τα ακουστικά παράθυρα Kaptain θα κάνετε τον ήχο να φαίνεται σαν να είναι ο δρόμος 80 μέτρα μακριά - σαν να είναι 4 φορές πιο μακριά.

Στην Kaptain έχουμε πιστοποιήσει στην Γερμανία παράθυρα που μειώνουν τον ήχο μέχρι και 47dB.

Γράφημα για την απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να μετακινήσετε τον ήχο ενός πολυσύχναστου δρόμου πάνω από 4 φορές πιο μακριά με το διάγραμμα ακουστικής υάλωσης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα