Ιδιωτική Βίλα στη Σαλαμίνα

Περιγραφή

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της Σαλαμίνας, το έργο "Ιδιωτική Βίλα στη Σαλαμίνα" ήταν κάτι περισσότερο από απλή εγκατάσταση παραθύρων και πορτών. Ήταν μια άσκηση για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος για έξυπνη, ασφαλή και βιώσιμη ζωή smart house tech. Η σειρά ανοιγόμενων και ανακλινόμενων κουφωμάτων σειράς Premium KN76 , η κύρια πόρτα εισόδου Executive K76, οι πανοραμικές συρόμενες πόρτες Premium HST K76 και οι τύποι ρολού K1 και K3, όλα σε υφή ξύλου καρυδιάς, σχεδιάστηκαν για ενεργειακή απόδοση ενορχηστρωμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές, λειτουργικότητα και αισθητική

Σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα τεχνολογικής ενοποίησης, προσθέσαμε μονάδες με έξυπνους μηχανισμούς σε κάθε ρολό. Αυτές οι αναβαθμισμένες μονάδες μοτέρ προσφέρουν λειτουργία τηλεχειρισμού, επιλογές ομαδικού ελέγχου και συνδετικά τσέρκια ασφαλείας βιδωμένα στους άξονες μέσα στο κουτί του ρολού για βελτιωμένη ασφάλεια. Επιπλέον, το σύστημα διαθέτει συμβατότητα smartphone, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να βλέπει και να ελέγχει τη θέση του παντζουριού/ρολού από οπουδήποτε. Επιπλέον, το σύστημα ανίχνευσης εμποδίων προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας του συστήματος, διασφαλίζοντας ότι τα ρολά σταματούν να λειτουργούν σε περίπτωση εμποδίου (καρέκλα, τραπέζι κ.λπ.), διασφαλίζοντας ότι τα παντζούρια σταματούν τη λειτουργία τους εάν κάποιο αντικείμενο παρεμβαίνει στη διαδρομή τους

Συνολικά, το έργο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και κλασικής αισθητικής. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πελάτης επέλεξε αυτά τα προϊόντα, γνωστά για την εξαιρετική τους αντοχή, για να πετύχει το όραμά του.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Icon Έξυπνος αυτοματισμός

Έξυπνος αυτοματισμός

Οι προηγμένες μηχανοκίνητες μονάδες παρέχουν τηλεχειρισμό και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω smartphone.

Icon Βελτιωμένη ασφάλεια

Βελτιωμένη ασφάλεια

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η ανίχνευση εμποδίων και τα πρόσθετα συνδετικά ασφαλείας διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία.

Icon Συνολική κατασκευή

Συνολική κατασκευή

Η στενή συνεργασία με τον πελάτη επιτύχαμε μια ισορροπία μεταξύ της ενεργειακής απόδοσης και της αισθητικής γοητείας, χάρη στις υφές και τις αποχρώσεις μας που μοιάζουν με ξύλο.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα

Περισσότερα project

Roviesall Big 17

Δίδυμες βίλες στις Ροβιές

Tzia1 03

Παραδοσιακή βίλα στις Κυκλάδες

Tzia2 01

Μονοκατοικία στις Κυκλάδες