Μονοκατοικία στις Κυκλάδες

Περιγραφή

Τοποθετημένο σε μια γραφική βουνοπλαγιά στις Κυκλάδες, το έργο TZ2 παρουσίασε μοναδικές προκλήσεις, κυρίως λόγω των τοπικών καιρικών συνθηκών με πολύ θυελλώδεις ανέμους, τα τοπικά φαινόμενα δοκίμασαν τα όρια των παραδοσιακών σχεδιαστικών λύσεων και μας ώθησε να τροποποιήσουμε την κατασκευαστική μας συνταγή για να ξεπεράσουμε αυτή τη μοναδική απαίτηση.

Το πρωταρχικό μέλημα σε αυτό το έργο ήταν η αντίσταση του αέρα και ο έλεγχος της ροής αέρα. Χρειάζονταν σύγχρονες λύσεις για την υπέρβαση των φυσικών στοιχείων χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική ή τη λειτουργικότητα. Για να το ξεπεράσουμε αυτό, ξεκινήσαμε ένα αυστηρό πρόγραμμα αναβάθμισης ειδικά για παράθυρα που φέρουν ισχυρούς ανέμους. Βελτιστοποιήσαμε προσεκτικά την σειρά Premium KN76 για να αντέχει σε αυτές τις συνθήκες, διατηρώντας παράλληλα τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την οπτική ελκυστικότητα.

Εξίσου σημαντική ήταν και η επιλογή του μηχανισμού. Κάθε κομμάτι επιλέγεται προσεκτικά για να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα και να ανταποκρίνεται στις λειτουργικές απαιτήσεις μιας κατοικίας στην κορυφή του βουνού. Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα, παντρέψαμε τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά με την οπτική συμμετρία του κτιρίου. Έπρεπε να βρούμε μια προσεκτική ισορροπία μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας, δίνοντας επίσης ιδιαίτερη προσοχή στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη και της μεγάλης οικογένειάς του, με έμφαση στην ασφάλεια και την χρηστικότητα.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από παράθυρα, πόρτες και παντζούρια που δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικά αλλά και απίστευτα χρηστικά, λύνοντας τις δίδυμες προκλήσεις που θέτει το περιβάλλον και ο σχεδιασμός του κτιρίου. Ο πελάτης, ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, απολαμβάνει ένα σπίτι που συνδυάζει όμορφα το αρχιτεκτονικό όραμα με την πρακτική χρησιμότητα, ενώ όλα αυτά εναρμονίζονται με το εκπληκτικό σκηνικό των Κυκλάδων.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Icon Αντοχή στον αέρα

Αντοχή στον αέρα

Η προσαρμοσμένη μας πρόταση κατασκευής σχεδιάστηκε προσεκτικά για να αντέχει το φορτίο ανέμου.

Icon Βέλτιστος Έλεγχος ροής αέρα

Βέλτιστος Έλεγχος ροής αέρα

Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι σύγχρονες λύσεις διασφαλίζουν ένα εξαιρετικά ελεγχόμενο εσωτερικό περιβάλλον.

Icon Περιβαλλοντική Αρμονία

Περιβαλλοντική Αρμονία

Σε στενή συνεργασία με τον αρχιτέκτονα, το έργο επιτυγχάνει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ του σχεδιασμού και του φυσικού περιβάλλοντος.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα

Περισσότερα project

1

Βίλα Δρ. Πρακάς - Ινδία

Salamina Top Full

Ιδιωτική Βίλα στη Σαλαμίνα

Tzia1 03

Παραδοσιακή βίλα στις Κυκλάδες