Πρόλαβε την Ενεργειακή Κρίση

Πρόλαβε την Ενεργειακή Κρίση

Ενεργειακή Κρίση

Σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις εξαιτίας του ιού COVID-19, αλλά και από τον Ρωσικό-Ουκρανικό πόλεμο, ο πλανήτης βρίσκεται εν μέσω μιας παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Οι αυξήσεις σε πρώτες ύλες (ιδιαίτερα στον κατασκευαστικό κλάδο), η αύξηση των μεταφορικών εξόδων αλλά και οι  τιμές τις ενέργειας (ρεύμα, φυσικό αέριο, κτλ) είναι οι κύριες επιπτώσεις που βλέπουμε στις αγορές, και τις καταλαβαίνουμε στον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

Προβλέψεις

  • Οι τιμές της ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές τουλάχιστον μέχρι το 2023

  • 400% αύξηση στο φυσικό αέριο, 260% στο ρεύμα, σε σχέση με το 2021

  • Οι τιμές των πρώτων υλών αυξάνονται συνεχώς

  • Αύξηση Πληθωρισμού (κόστους διαβίωσης)

 

 

Μόνωση και ενέργεια

Ένα πολύ σημαντικό ποσοστό ενέργειας χάνεται από τα κουφώματα παλιάς τεχνολογίας. Σύμφωνα με μελέτες, αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα μπορείτε να μειώσετε τις απώλειες που προέρχονται από τα κουφώματα σε βαθμό έως και 70%.

 

Δώστε άμεσα λύση

1. Πρόλαβε τις σημερινές τιμές

Αγόρασε υλικά τώρα και δέσμευσε τις υπάρχουσες τιμές. Φτιάξε τα κουφώματα σου αργότερα και κέρδισε από τις επερχόμενες ανατιμήσεις των υλικών

2. Αντικατέστησε τα πιο ευάλωτα σημεία

Με την υπηρεσία άμεσης τοποθέτησης, σε μόλις μία μέρα αλλάζουμε τα κουφώματα που έχεις περισσότερο ανάγκη και μειώνουμε την ενεργειακή απώλεια.

3. Επέλεξε τριπλή υάλωση

Ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την θερμομόνωση των κουφωμάτων σου, με τριπλή υάλωση που αποδίδει 30% περισσότερο σε σύγκριση με την διπλή υάλωση.

Σκέψου και πράξε άμεσα.. Μείωσε την κατανάλωση πετρελαίου, αερίου και ρεύματος με κουφώματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης και δες άμεσα τα αποτελέσματα!

 

Με τις νέες σειρές Premium KN76 και Advanced KR76 μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο θα είναι το ενεργειακό κέρδος εξοικονόμησης των λογαριασμών ενέργειας (χειμώνα / καλοκαίρι) σε Ευρώ καθώς και τον όγκο διοξειδίου που μειώνεται από την εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν πρόταση ή για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας.

 

Μάθε περισσότερα για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και σκέψου, η αντικατάσταση των κουφωμάτων είναι μια επένδυση για το σπίτι σου.

Δες τα προϊόντα

Πάτησε εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υποβάλετε τα σχόλια σας με την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Υποβολή  Παρακαλώ περιμένετε...
 Οι πληροφορίες στάλθηκαν επιτυχώς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα! Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
?

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ