Εταιρία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Kaptain SA

Η KAPTAIN S.A. είναι μια προοδευτική βιομηχανία αυτοματοποιημένης παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων που από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα με την εμπορική δραστηριότητα και το 2001 εξελίχθηκε σε υψηλών προδιαγραφών παραγωγική μονάδα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 55000 m² και βιομηχανικούς χώρους 5000 m² στην Αυλίδα Ευβοίας. Τον Οκτώβριο του 2015 η βιομηχανία απέδειξε στην πράξη τη θεμελιακή της βάση, ξεπερνώντας την ολοκληρωτική καταστροφή της, με ταχύτατες και συντονισμένες ενέργειες, και κατάφερε μέσα σε 14 ημέρες να ανασυνταχθεί και να ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγική της δραστηριότητα χωρίς να δυσαρεστήσει ούτε έναν πελάτη. Σήμερα η βιομηχανική μονάδα είναι εκ νέου κατασκευασμένη στην ίδια θέση στην Αυλίδα Ευβοίας με State of the art αυτοματοποιημένες μηχανές παραγωγής, σχεδιασμένες σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές του 2015 διαθέτοντας τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για την παραγωγής της νέας γενιάς κουφωμάτων.

Η βιομηχανία KAPTAIN S.A είναι ενεργά εξαγωγική σε συνθετικά κουφώματα όλων των διαστάσεων, τύπων και χρωμάτων, σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία και την Αφρική. Με αυτόματα μηχανήματα συσκευάζει τα προϊόντα της τα οποία και διανέμονται με μεγάλη ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς από τα ιδιόκτητα φορτηγά της. Απασχολεί μόνιμο τεχνικό προσωπικό, έμπειρους σχεδιαστές, μηχανικούς, υπεύθυνους πωλήσεων και εφαρμόζει πλήρες σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001 ενώ διαθέτει CE και επιπλέον πιστοποιήσεις, από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ευρώπη.

Ο στόχος της KAPTAIN S.A. είναι να βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις των πελατών που θέλουν να ξεχωρίσουν.

 

 

 

 

 

4553

Πελάτες Ικανοποιημένοι

..και ο αριθμός μεγαλώνει! Δεν σταματάμε να σας αφήνουμε ικανοποιημένους

9526

Κουφώματα ετησίως

Αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής με άψογο αποτέλεσμα

43

Σημεία Πώλησης

Όλοι οι τεχνικοί του δικτύου πωλήσεων είναι σε ετοιμότητα να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες

Συνεχής Ανάπτυξη

Επικερδής επιχείρηση χωρίς δανεισμό

Τεχνολογία

Υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής

Ενημέρωση

Προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών με εκθέσεις και διαφημίσεις

Έμπειρία

Εξειδίκευση στο Συνθετικό Κούφωμα

Παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας

Εξαγωγές

Αντιπρόσωποι σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη

Ιστορία

Από το 1990

Η πολυετής εμπειρία, και η εξειδίκευση στο συνθετικό κούφωμα, είναι οι κύριοι λόγοι που μας φέρνουν στην κορυφή, σε επίπεδο που ξεπερνά τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα

Εκθεσιακοί Χώροι

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε στους εκθεσιακούς μας χώρους και απολαύστε την ενημέρωση και την ξενάγηση σας από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Kaptain.

Άμεση εξυπηρέτηση

Ρωτήστε μας

Έχετε απορίες στο κομμάτι του κουφώματος; Μπορείτε άμεσα να τις λύσετε κλείνοντας ένα ραντεβού με τους καλύτερους τεχνικούς της Kaptain.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Σχεδιάστε τα μόνοι σας

Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ή σχεδιάστε μόνοι σας την δική σας ονειρεμένη κατασκευή και εμείς θα την πραγματοποιήσουμε.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ