Ρολά ασφαλείας

Με τα επικαθίμενα ρολά ασφαλείας Kaptain προστατεύετε τον χώρο σας παθητικά από αδιάκριτα βλέμματα αλλά και ενεργητικά σε περίπτωση βανδαλισμού.

 

 

Αναλυτική Περιγραφή

Τα ρολά Kaptain κατασκευάζονται μόνο από πρώτης ποιότητας μη ανακυκλωμένα υλικά γερμανικής προέλευσης του οίκου Kömmerling με φυλλαράκι αλουμινίου πολυουρεθάνης ή διέλασης αλουμινίου και την δυνατότητα επιπρόσθετης μόνωσης για απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας παρέχοντας πιστοποιημένες τιμές θερμοδιαπερατότητας Ur μόλις 0,75 W/m²K.

Με τα επικαθίμενα ρολά ασφαλείας Kaptain προστατεύετε τον χώρο σας παθητικά από αδιάκριτα βλέμματα αλλά και ενεργητικά σε περίπτωση βανδαλισμού. Παράλληλα κερδίζετε σε λειτουργικότητα με εύκολο χειρισμό από την εσωτερική πλευρά, αποφεύγετε έντονες καιρικές συνθήκες, λύνετε προβλήματα χώρου σε μικρά μπαλκόνια ή εξωτερικά εμπόδια και προβλήματα ανοίγματος σε περιοχές όπου υπάρχει συχνή χιονόπτωση καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις η χρήση παντζουριών στις μπαλκονόπορτες προϋποθέτει καθάρισμα του μπαλκονιού από το χιόνι για να ανοίξουν τα παντζούρια.

Επίσης ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι καλύτερος από ποτέ καθώς οι πρώτες ύλες των ρολών προέρχονται απευθείας από τον γερμανικό οίκο Kömmerling ( όπως και τα προφίλ των κουφωμάτων ), παρέχοντας το μοναδικό πλεονέκτημα της επιλογής χρώματος και επιθυμητής υφής τόσο σε κλασικά χρώματα ξύλου, minimal ενός χρώματος ή extreme μεταλλικής επιφάνειας.

Τα ρολά Kaptain διατίθενται επίσης με ηλεκτρικό μηχανισμό και μια μεγάλη γκάμα από συστήματα αυτοματισμών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα