Ξενοδοχείο στην Κύθνο

Περιγραφή

Στην καρδιά του νησιού της Κύθνου όπου η αγκαλιά της θάλασσας συναντά την αρχιτεκτονική ιδιοφυΐα, βρίσκεται ένα ξενοδοχείο που επαναπροσδιορίζει την αρμονία της τάξης και της φύσης. Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα του θαλασσινού ψεκασμού, που είναι συχνό στο θαλάσσιο περιβάλλον, οι πόρτες και τα παράθυρα ξενοδοχείων απαιτούν μια ισχυρή αλλά αισθητικά ευχάριστη λύση. Η πρόκληση αντιμετωπίστηκε με τα συστήματα της σειράς Premium KN76 που είναι γνωστά για την εξαιρετική ανθεκτικότητά τους και τα υψηλού επιπέδου σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τους. Η σειρά Premium KN76 τριπλής σφράγισης, παρέχει απαράμιλλη προστασία από τη διάβρωση, τον άνεμο και την δυνατή βροχή, διατηρώντας την ακεραιότητα των παραθύρων και την αισθητική γοητεία. Αυτό το προηγμένο σύστημα διασφαλίζει ότι οι σκληρές θαλάσσιες περιβαλλοντικές συνθήκες δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την αισθητική ή τη λειτουργικότητα του ξενοδοχείου. Αισθητικά, το έργο ενσωματώνει απρόσκοπτα το όραμα του αρχιτέκτονα για πολύσπαστες αναδιπλούμενες φυσσούνες στις μπαλκονόπορτες των δωματίων. Αυτή η προσέγγιση ενώνει με επιτυχία τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με τη θέα στην ακτή να δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία lifestyle που ταιριάζει με την ουσία της Κύθνου. Τα μεγάλα παράθυρα όχι μόνο πλαισιώνουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, αλλά ενώνουν και συνδέουν τους κατοίκους με τον ρυθμικό χορό της θάλασσας. Επιπλέον, με τόσο βαριά εποχιακή χρήση που αναμένεται, το έργο απαιτούσε σημαντική ανθεκτικότητα στα στοιχεία σχεδιασμού και δομής του. Το πετύχαμε με προηγμένα μέρη βαρέως τύπου και εξαρτήματα κατασκευασμένα από χάλυβα διπλού γαλβανισμού, συνδεδεμένα με τον εσωτερικό πυρήνα χάλυβα στο εσωτερικό του προφίλ. Αυτά τα στιβαρά εξαρτήματα είναι σε θέση να ξεπεράσουν το φορτίο που μπορούν να μεταφέρουν κοινά κουφώματα, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία σε μακροπρόθεσμη βάση.

  1. Προηγμένη αντοχή στη διάβρωση: Χρήση της σειράς Premium KN76 με τριπλή στεγανοποίηση, παρέχοντας ισχυρή προστασία από το διαβρωτικό θαλασσινό αλάτι και την όξινη βροχή.
       
  2. Αρχιτεκτονική Αρμονία με τη Φύση: Ο σχεδιασμός παραθύρων πολλαπλών αναδιπλούμενων φύλλων εκπληρώνει το όραμα του αρχιτέκτονα να συνδυάζει τους εσωτερικούς χώρους με τη γραφική παραλία, ενισχύοντας την εμπειρία διαμονής.
       
  3. Ενισχυμένη ανθεκτικότητα και αντοχή: Εφαρμογή βαρέως τύπου, διπλά γαλβανισμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ικανά να αντέχουν βαριά χρήση και να διασφαλίζουν μακροπρόθεσμη αξιοπιστία σε ένα απαιτητικό θαλάσσιο περιβάλλον.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα

Περισσότερα project

Tzia2 01

Μονοκατοικία στις Κυκλάδες

Tzia1 03

Παραδοσιακή βίλα στις Κυκλάδες

Roviesall Big 17

Δίδυμες βίλες στις Ροβιές