Ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο

Περιγραφή

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του έργου είναι η χρήση εσωτερικών παντζουριών (σκουρέτων ή σκιαδίων)—ένα άλλο κλασικό προϊόν υψηλής απόδοσης που ανασχεδιάστηκε για εφαρμογές του 21ου αιώνα. Ένα σημείο αναφοράς για την ιστορία των κουφωμάτων καθώς προέρχεται από τα χρόνια των παραδοσιακών ξυλουργείων, τα εσωτερικά παντζούρια είναι μια κομψή και πρακτική λύση για φωτισμό και ιδιωτικότητα. Η εγκατάστασή περιλάμβανε το σύστημα παραθύρων Premium KN76 σε συνδυασμό με εσωτερικά σκιάδια τύπου Σαντορίνης και τις μοναδικές πόρτες Hotel K76 με ένα ασφαλές και ενεργειακά αποδοτικό σύστημα εισόδου μέσω μαγνητικής κάρτας εισόδου σε συνδυασμό με εξοικονομητές ενέργειας.

Το έργο αντιμετώπισε ένα μοναδικό σύνολο προκλήσεων, από την ενσωμάτωση υλικών συμβατών με παραδοσιακούς πέτρινους τοίχους έως την πλοήγηση στους περιορισμούς της ανακαίνισης ενός παλαιότερου κτιρίου, απαιτώντας τα σχέδια να είναι ευέλικτα και να μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις βαριάς χρήσης που έχει ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον. Επιπλέον, η εστίαση στην ενεργειακή απόδοση ήταν πρωταρχικής σημασίας, με στόχο τη μείωση του κόστους θέρμανσης χωρίς να διακυβεύεται η άνεση ή η ενεργειακή εξοικονόμηση. Αυτό απαιτούσε πολλές κοινές συναντήσεις μεταξύ των μηχανικών μας, των πελατών και του αρχιτέκτονα για την οριστικοποίηση κάθε λεπτομέρειας—από το χρώμα και το σχέδιο έως τις προδιαγραφές υλικού για εξοικονόμηση ενέργειας και τις προδιαγραφές ξενοδοχείων για την ασφάλεια των κατοίκων.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Icon Αναβιώνοντας την παράδοση

Αναβιώνοντας την παράδοση

Τα εσωτερικά μας παντζούρια προσφέρουν μια μοντέρνα αντίληψη των παραδοσιακών λύσεων, βελτιώνοντας τόσο το στυλ όσο και την εύκολη λειτουργία.

Icon Η ευελιξία συναντά την αποτελεσματικότητα

Η ευελιξία συναντά την αποτελεσματικότητα

Οι πόρτες και τα παράθυρα σχεδιάστηκαν για να εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας, τα οποία είναι σημαντικά για ξενοδοχεία υψηλής επισκεψιμότητας.

Icon Συνεργατική σχεδίαση

Συνεργατική σχεδίαση

Η στενή επικοινωνία μεταξύ όλων των μελών εξασφάλισε έναν τέλειο συνδυασμό αισθητικής, λειτουργικότητας και βιωσιμότητας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα

Περισσότερα project

1

Βίλα Δρ. Πρακάς - Ινδία

Salamina Top Full

Ιδιωτική Βίλα στη Σαλαμίνα

Tzia1 03

Παραδοσιακή βίλα στις Κυκλάδες