Βαρέως Τύπου Ανασυρόμενο

Premium HST K76

Βαρέως Τύπου Ανασυρόμενο

Η Premium HST K76 της Kaptain είναι ένα πραγματικό πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά: Τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, και φυσικά, σταθερότητα και στεγανότητα και τέλεια λειτουργικότητα.
Παραλλαγές της σειράς και ασυνήθιστες διαστάσεις με φύλλα έως και 3.0μ πλάτος και 2.5μ ύψος προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.
Η ευχάριστα αθόρυβη και η ελαφριά κίνηση των συρόμενων στοιχείων είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Premium HST K76 που δημιουργήθηκε στη βάση ενός σύγχρονου συστήματος profil 76mm & profil 88mm
Premium HST K76, η νέα πόρτα βαρέως τύπου η οποία σας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσετε με ευελιξία τα πολύ μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο, και τη βεράντα διατηρώντας τη φωτεινότητα. Οι χώροι κατοικίας ανοίγουν προς τον κήπο, οι βεράντες γίνονται χώροι κατοίκησης.
Για μια προσωπική και ξεχωριστή αρχιτεκτονική σε ασυνήθιστες διαστάσεις, με τη δυνατότητα επιλογής κρυστάλλων (πχ ενεργειακά, τρίπλεξ ), ένα πρωτοποριακό προϊόν με διαχρονικό χαρακτήρα συμπληρώνει τη γκάμα των προϊόντων της KAPTAIN S.A.

Υποσχέσεις που έγιναν πράξεις !

?

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ