Βοηθητικές Είσοδοι

Οι Βοηθητικές εξώθυρες που κατασκευάζουμε, εντυπωσιάζουν με τα μοναδικά μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια και τα άρτια εξαρτήματα εφαρμογής που τις διακοσμούν και τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

 

 

Αναλυτική Περιγραφή

Κάθε είσοδος, κουζινόπορτα, πλαινή είσοδος, εξώπορτα ξενοδοχείου ή βοηθητικού χώρου έχει ξεχωριστό στυλ, σχέδιο και αισθητική. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια, την ποιότητα κατασκευής και στην ασφάλεια σε συνδυασμό με την απόλυτη αντίσταση στην διάβρωση και την ξεχωριστή αισθητική, αναδεικνύουν την καλαισθησία μιας κατοικίας και τελειοποιούν την κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Επίσης διατίθενται και με Smartphone remote access control. Έτσι θα έχετε πρόσβαση απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο, μέσω Bluetooth ή απομακρυσμένα μέσω internet, πλήρη έλεγχο για την χρήση της πόρτας (πότε άνοιξε ή κλείδωσε) καθώς επίσης και να μοιραστείτε την πρόσβαση για ορισμένο χρόνο ή σε ορισμένους χρήστες όταν και όποτε επιθυμείτε. 

Ζητήστε την σειρά Gossip K76 που παράγεται είται με ανοιγόμενο/ανακλινόμενο ή σταθερό το επάνω μέρος και συνδυάστε την με μια σίτα της επιλογής σας.

Ζητήστε την σειρά Hotel K76 για μια ανθεκτική κατασκευή εξωτερικού χώρου σε πάνω από 300 μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια. 

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα