Αρχιτεκτονική βίλλα στη Μέση Ανατολή

Περιγραφή

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αυτής της Αρχιτεκτονικής βίλλας στη Μέση Ανατολή αντανακλά μια προσέγγιση προοδευτικής σκέψης. Περιλαμβάνει ασύμμετρα στοιχεία που ξεπερνούν την απλή αρχιτεκτονική. Η χρήση των κορυφαίων παραθύρων σειράς Advanced KR76 προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στη σχεδίαση, προσφέροντας παράθυρα με δύο φύλλα με την λαβή στο κέντρο του παραθύρου που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ μαζί με πιο λεπτές γεωμετρίες.

Για προσβασιμότητα και ευκολία, οι ανοιγόμενες και ανακλινόμενες μπαλκονόπορτες σειράς Premium KN76 σχεδιάστηκαν με χαμηλό κατωκάσι για εύκολη διέλευση. Επιπλέον, οι πόρτες της σειράς Gossip K76 φέρνουν κομψότητα με το πλήρες τζάμι δίχως διαχωριστικά  και κλειδαριές που περιλαμβάνουν χειρολαβές με πόμολα επί του κυλίνδρου, εξαλείφοντας την ανάγκη για κλειδιά. Η επιλογή αυτών των σειρών δημιουργεί μια αρμονία, όπου τα στοιχεία συνδέονται σε γωνίες 90 μοιρών αποκλίνοντας από τα συμβατικά σχήματα κτιρίων, προσθέτοντας στην αρχιτεκτονική της κεκλιμένης οροφής.

Κατά τη διάρκεια αυτού του έργου δόθηκε σημασία στην ασφάλεια και την προστασία. Όλες οι πόρτες στο επίπεδο του δαπέδου είναι σχεδιασμένες και φέρουν πολυστρωματικούς υαλοπίνακες και στις δύο πλευρές του γυαλιού παρέχοντας ασφάλεια από βανδαλισμούς και μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος.

Τα αρχιτεκτονικά στοιχεία κεκλιμένης οροφής συμβάλλουν στο να γίνει αυτό το έργο πραγματικά εξαιρετικό. προσθέτουν ένα επίπεδο πολυπλοκότητας στον σχεδιασμό του. Αυτή η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια πηγάζει από τη συνεργασία μεταξύ του αρχιτέκτονα, του πελάτη και της ομάδας μηχανικών μας, στο σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε πτυχής αυτού του έργου.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα

Περισσότερα project

Hotel07

Ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο

1

Βίλα Δρ. Πρακάς - Ινδία

Salamina Top Full

Ιδιωτική Βίλα στη Σαλαμίνα