Μεγάλα Συρόμενα Κουφώματα

Οι συρόμενες ανακλινόμενες πόρτες κατασκευάζονται από τα προφίλ των συστημάτων Kaptain και αποτελούν ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου.

 

 

Αναλυτική Περιγραφή

Οι συρόμενες ανακλινόμενες πόρτες κατασκευάζονται από τα προφίλ των συστημάτων Kaptain και αποτελούν ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου λόγω του ελάχιστου βάρους κατασκευής και του λεπτού προφίλ για μικρότερα συρόμενα στοιχεία, με εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και στεγανοποιητικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία και την αντοχή στον χρόνο.

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων διαθέτουν τριπλά λάστιχα, διπλά ή τριπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η εταιρεία μας δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω από συγκρίσεις.

Το υψηλών προδιαγραφών συρόμενο σύστημα SLIM & SLIDE Κ76 προσφέρει ακόμα πιο εύκολη χρήση, ασφάλεια και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Το SLIM & SLIDE Κ76 αναπτύχθηκε με minimal άποψη και μεγάλη ευκολία στην χρήση.

Αφαιρέσαμε τα πολύπλοκα εξαρτήματα που δυσκολεύουν την καθημερινή χρήση ή την απαιτητική συντήρηση και δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια,
την θερμομόνωση και την ηχομόνωση.

Σε μοντέρνο σχεδιασμό με δυνατότητα σχεδόν μηδενικού οδηγού στο κάτω μέρος, είναι η νέα ιδανική επιλογή για πολυτελείς κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους .

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επιλέξετε πως θέλετε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Icon Ζητήστε προσφορά.

Ζητήστε προσφορά.

Περισσότερα
Icon Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Ζητήστε συνομιλία μέσω βίντεο.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε έντυπα.

Παραγγείλτε έντυπα.

Περισσότερα
Icon Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Περισσότερα
Icon Κλείστε ένα ραντεβού.

Κλείστε ένα ραντεβού.

Περισσότερα
Icon Παραγγείλτε δείγματα.

Παραγγείλτε δείγματα.

Περισσότερα
Icon Καλέστε μας.

Καλέστε μας.

Καλέστε μας
Icon Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας.

Περισσότερα