Κατηγορίες Προϊόντων

Συνθετικά Κουφώματα: Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες, Πόρτες, Σίτες, Συστήματα Σκίασης, Ειδικές Κατασκευές

Τα συστήματα παραθύρων Kaptain, μας παρέχουν την μέγιστη απόδοση σε όλα τα χαρακτηριστικά του κουφώματος. Αποτελούν την βέλτιστη λύση για την θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την στεγάνωση και την ασφάλεια ενώ η τέλεια αισθητική τους θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς.

Δείτε περισσότερα

Θωρακίστε το σπίτι σας με συστήματα Kaptain. Αποτελούν την βέλτιστη λύση για την θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την στεγάνωση και την ασφάλεια ενώ η τέλεια αισθητική τους θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. 

Δείτε περισσότερα

Νέες Είσοδοι Ασφαλείας από την Kaptain s.a. Panels με Inox στοιχεία, Swarovski κρύσταλλα αλλά και ψηφιακές εκτυπώσεις.

Κάθε είσοδος αποτελεί κάτι ξεχωριστό δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και στην ασφάλεια σε συνδυασμό με την ολική εμφάνιση της κατασκευής.

Δείτε περισσότερα

Οι σίτες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν, γιατί μας απαλλάσσουν από δυσάρεστες επισκέψεις (ζωύφια, κουνούπια, μύγες, κτλ). Επίσης, επιτυγχάνεται η κατάλληλη σκίαση με τα ειδικά πανιά τους, έχοντας παράλληλα τον επιθυμητό αερισμό.

Δείτε περισσότερα

Τα συστήματα σκίασης προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σε δυνατότητες προσαρμογής: Ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο σπίτι, ως προστασία από περίεργα βλέμματα, ως προστασία από τον ήλιο και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου..

Δείτε περισσότερα

Η KAPTAIN SA, με τεράστια εμπειρία στην κατασκευή των κουφωμάτων σας παρέχει επιπλέον ειδικές κατασκευές.

Δείτε περισσότερα

Η KAPTAIN SA, με τεράστια εμπειρία στην κατασκευή των κουφωμάτων σας παρέχει επιπρόσθετες επιλογές που μπορείτε να εφαρμόσετε στις κατασκευές σας.

Δείτε περισσότερα

Το προστατευμένο σήμα κατατεθέν της KAPTAIN S.A χαρακτηρίζει τα συνθετικά προφίλ νέας τεχνολογίας με σύγχρονους και φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές.
Η οικολογική συνείδηση ξεκινά απ'τον καθένα μας και όχι μόνο με νομοθετικούς θεσμούς. Αλλάζοντας τη συνείδηση μας, αλλάζει και η συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον.

Η KAPTAIN S.A με τη σύμβαση "Greenline" είναι αρωγοί στην αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας σύγχρονα και φιλικά προς αυτό πρόσθετα υλικά. Στόχος της σύμβασης είναι η καθιέρωση της ιδιαίτερης οικολογικής ευθύνης της KAPTAIN S.A καθώς και των κατασκευαστών συνθετικών κουφωμάτων με τα συστήματα της. Ένα φύλλο - για την ακρίβεια ένα φύλλο φλαμουριάς - είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς GreenLine. Προέρχεται από ένα νέο προϊόν u-PVC ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα ζωντανό και πάντα ανανεούμενο κομμάτι της φύσης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης της σειράς GreenLine.

?

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ