ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Premium KN76 – Advanced KR76 – Super slim KS76

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Premium KN76 – Advanced KR76 – Super slim KS76

Τα νέα σας παράθυρα βοηθούν στο να κάνετε το σπίτι σας πιο θερμικά αποδοτικό και ασφαλές, ενώ προσδίδουν στο σπίτι σας μια πινελιά κομψότητας. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτά τα οφέλη, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για τη συντήρησή τους.

1. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κάτι πολύ σκληρό ή λειαντικό στα φύλλα uPVC. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στα πλαίσια και να τα κάνει να παγιδεύουν τη βρωμιά. Το σαπουνόνερο, όπως το υγρό πλύσης με ουδέτερο ph είναι καλό, αλλά αν υπάρχουν πραγματικά επίμονα σημάδια, χρησιμοποιήστε κάτι πιο ειδικό (όπως αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο συντήρησης).

2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΥΑΛΙΩΝ

Για να διατηρείτε τα παράθυρά σας σαν καινούρια, καθαρίστε με κάθε καθαριστικό γυαλιού κάθε τόσο, συμβάλλοντας στην αποφυγή επιχρισμάτων και λεκέδων. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε τους χώρους διαβίωσής σας πιο ευήλιους διατηρώντας τη φυσική ροή του φωτός τους, χωρίς να σας εμποδίζει κάποιο αποτύπωμα χεριού ή λίγη βρωμιά.

3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΛΙΣΜΟΥ

Προσπαθήστε να κρατήσετε τη βρωμιά μακριά από τα τμήματα της συρόμενης ράγας - εάν αυτά συσσωρευτούν μπορεί να επηρεάσουν την ευκολία με την οποία μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα.

4. ΛΙΠΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΡΗ

Για να διατηρήσετε αποτελεσματικούς τους μηχανισμούς ασφάλισης, τις λαβές φύλλων ή άλλα κινούμενα μέρη, βεβαιωθείτε ότι λιπαίνονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο για να διατηρηθεί η καλή λειτουργία τους. Αποφύγετε το υπερβολικό λάδι σε οποιοδήποτε μέρος και ειδικά με κλειδαριές κυλίνδρου, καθώς έχουν ήδη λιπανθεί πολύ.

5. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Παρόλο που τα παράθυρα καλής ποιότητας μειώνουν σημαντικά αυτή την πιθανότητα, κάθε παράθυρο είναι ευαίσθητο σε συμπύκνωση υδρατμών. Για να το αποφύγετε, προσπαθήστε να ανοίγετε τα παράθυρά σας για λίγο, όσο περισσότερο μπορείτε.

Τα νέα σας παράθυρα είναι τα καλύτερα στην αγορά και διαθέτουν ενεργειακή απόδοση, αισθητική και ευκολία συντήρησης. Η προτεραιότητά μας είναι η προσφορά εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών, οπότε αν θέλετε να ενημερωθείτε για ένα παράθυρο είτε πολλά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο βιβλίο συντήρησης που σχεδιάσαμε για εσάς ώστε να ξέρετε πάντα τι να προσέξετε στα κουφώματα μας.

Ένα παράθυρο των σειρών Premium KN76 και Advanced KR76 είναι μια επένδυση στην ευημερία σας καθώς και μια επένδυση στην απόδοση και την αξία του ακινήτου σας.

 

Μάθε περισσότερα για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και σκέψου, η αντικατάσταση των κουφωμάτων είναι μια επένδυση για το σπίτι σου.

Δες τα προϊόντα

Πάτησε εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υποβάλετε τα σχόλια σας με την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Υποβολή  Παρακαλώ περιμένετε...
 Οι πληροφορίες στάλθηκαν επιτυχώς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα! Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
?

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ