ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ???

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ???

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ίσως το πιο σημαντικό ζήτημα για τους περισσότερους. Το να νιώθετε ασφάλεια στο σπίτι σας είναι απαραίτητο όταν θέλετε να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας και να κοιμηθείτε καλά τη νύχτα. Αυτόν τον μήνα, οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη θα κληθούν να επανεξετάσουν τα μέτρα ασφάλειας στο σπίτι τους.

 

Κάθε Δεκέμβρη, ο μήνας Εθνικής Ασφάλειας του σπιτιού επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει για τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στην πιο ευάλωτη εποχή του έτους. Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, καθώς πλησιάζουν οι νύχτες με μεγαλύτερη διάρκεια, το σπίτι σας κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ από διάρρηξη. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα βήματα που μπορείτε να λάβετε για να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας προστατεύεται.

Αναβαθμίστε την ασφάλεια των κουφωμάτων

Εάν σχεδιάζετε να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα παράθυρά σας, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Για τα καλύτερα πρότυπα ασφαλείας, όλα τα παράθυρα μας μπορούν να αναβαθμιστούν για να επιτύχουν προστασία στην διάρρηξη ή τον βανδαλισμό.

Τα παράθυρα δοκιμάζονται αυστηρά από ανεξάρτητο οργανισμό.

Οι δοκιμές περιλαμβάνουν την υποβολή των παραθύρων σε συνεχείς προσπάθειες αναγκαστικής εισόδου. Το σχέδιο περιλαμβάνει προσπάθειες αναγκαστικής εισόδου που έχουν σχεδιαστεί για να αναπαράγουν μεθόδους διάρρηξης πραγματικών συνθηκών. Το παράθυρο πρέπει να αντισταθεί στις δοκιμές για να αποκτήσει πιστοποίηση.

Χαρακτηριστικά ασφάλειας υψηλής απόδοσης για ένα ασφαλέστερο σπίτι

Τα παράθυρά μας και ειδικά οι σειρές  Premium KN76 και Advanced KR76 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Κατασκευασμένα από ισχυρό και ανθεκτικό uPVC, περιέχουν ενισχυμένες ατσάλινες ενισχύσεις και έχουν αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις προσπάθειες αναγκαστικής εισόδου. Για να αυξήσετε περαιτέρω την ασφάλεια του σπιτιού σας, τα παράθυρα μας μπορούν να διαθέτουν:

  • Ενισχυμένη γεωμετρία με ατσάλι
  • Κρύσταλλα ασφαλείας - πολυστρωματικά
  • Επιπλέον κλειδαριές
  • Λαβές με μηχανισμό ασφαλείας - κλειδί

Όταν επιλέγετε κουφώματα Premium KN76 και Advanced KR76 , θα επωφεληθείτε από ένα πιο ασφαλές περιβάλλον και θα έχετε την ηρεμία ότι η περιουσία, τα υπάρχοντα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προστατεύονται.

Μάθε περισσότερα για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και σκέψου, η αντικατάσταση των κουφωμάτων είναι μια επένδυση για το σπίτι σου.

Δες τα προϊόντα

Πάτησε εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υποβάλετε τα σχόλια σας με την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Υποβολή  Παρακαλώ περιμένετε...
 Οι πληροφορίες στάλθηκαν επιτυχώς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα! Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
?

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ