Συμμετοχή στην HORECA 2018

Συμμετοχή στην HORECA 2018

Η Kaptain SA θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση HORECA 2018, που θα διεξαχθεί στις 09 έως 12 Φεβρουαρίου 2018, στον χώρο του Metropolitan Expo δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!

Η Kaptain SA θα παρουσιάσει στους επισκέπτες μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ειδικά σχεδιασμέων για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης.

Θα χαιρόμασταν πολύ να μας επισκεφθείτε και να σας συναντήσουμε από κοντά!

 

 

H HORECA ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία που προέρχεται από το χώρο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό για τον τουριστικό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.

Ερχόμενοι στο περίπτερο της Kaptain δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας αλλά και να κλείσουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Η Kaptain sa παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης  που προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την αρχιτεκτονική και την κατασκευή των κτηρίων, όχι μόνο με την παροχή βοήθειας προς τις προδιαγραφές του προϊόντος και την επιλογή, αλλά και με την παροχή υψηλής ποιότητας βιώσιμων λύσεων που συνοδεύονται από εξαιρετικές υπηρεσίες.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υποβάλετε τα σχόλια σας με την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Υποβολή  Παρακαλώ περιμένετε...
 Οι πληροφορίες στάλθηκαν επιτυχώς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα! Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.